OM ISHØJ SEJLKLUB

Ishøj Sejlklub er et fællesskab for alle sejlere uanset alder og køn.

Vi har altid plads til en til, om du er helt ny i sejler universet, erfaren sejler, bådejer og /eller søger kammerater/ fælleskab.

Klubbens formål er at fremme interessen for fritidslivet på søen. Dette søges blandt andet  ved afholdelse af kap- og tursejladser, øvelses- og navigationssejladser samt sportsfiskerture.

Ishøj sejlklub sejlerskole tilbyder DUELIGHEDSBEVIS : praktisk sejlads (fra maj til oktober) og navigation (fra oktober til marts). Læs mere under “sejlerskole”. Tilmeld dig i god tid , da vi harventeliste.

Sejlerskolen give medlemmer kendskab til navigation, sømandskab samt sikkerhed og ansvar til søs. Det er endvidere formålet at varetage medlemmernes fælles interesser med hensyn til plads- og lokaleforhold, samt at styrke kammeratskabet blandt disse ved afholdelse af klubaktiviteter og selskabelige arrangementer.

Vi holder til i Ishøj havn og du er altid velkommen til at kigge forbi klubhuset, hvor den hyggelige restaurant, Søhesten findes.   Hvis du er nysgerrig efter at vide mere kontakt os.

Læs mer her