Søg efter:

Junior afdelingen

Vi er en lille hyggelig juniorklub, med god forældreopbakning, der ønsker at give børn og unge et fællesskab og kammeratskab omkring sejlads. 

Her er både plads til dem som vil ud i Køge bugt og prøve kræfter med bølgerne og plads til dem som rigtig gerne vil, men lige skal tage mod til sig.

Vi er et fællesskab på tværs af alle sejlklubberne på Ishøj havn, dvs. vi tager os alle børn og unge fra havnens sejlklubber. 

Vi er også for alle dem som ikke er medlemmer af en klub på havnen, så melder man sig blot ind i juniorafdelingen. 

 

Dette koster den nette sum af 350 kr halvårligt.

Sejlads

Vi bor ved Ved juniorbroen på Hummeren. Her har vi et lille klubhus, hvor vi sammen rigger både til og af på græsplænen foran.

Det er her vi har vores sejlergrej og følgebåde. Men endnu mere vigtigt er det også at nævne, at det er her vi også kan hygge os med en sommer grillaften, en god fodboldkamp eller til tider pandekager😉

Vi starter på vandet så snart vejret tillader det, i slutningen af april eller i starten af maj måned. Over vinteren har vi vinteraktiviteter såsom E-sportsejlads (ja det kan man godt 😉), teori og ture i svømmehallen.

Vil du prøve om det er noget for dig?

Så skal du møde op mandag kl 17.00 ved juniorhuset på Hummeren på Ishøj havn. Du kan enten blot møde op i tøj som kan tåle at blive vådt eller fugtigt, eller du kan låne en af vores våddragter

Man vil altid starte op stille og roligt. Det kan være grænseoverskridende at sætte sig ud i en båd alene, men alt foregår i trygge rammer og altid med en følgebåd ved siden af, som mor og far også kan få en plads