Søg efter:
Hvad sker der i Ishøj sejlklub i februar

Tirsdag den 8 februar kl. 19.00 afholder sejlerskolen instruktør møde.

Mandag den 14. februar bestyrelsesmøde, der er mulighed for at få en snak med bestyrelsen mellem 18-19.00 så har du noget på hjertet så mød op.

Uge 7 holder navigationsundervisningen vinterferie.

Mandag den 21. februar fortsætter kurset BIND EN KNUDE alle er velkomne (det er faktisk ret hyggeligt).

Tirsdag den 22. februar kl. 19.00 Kølbådsafdelingen afholder møde med Bestyrelsen (Planlægning af sejladser og andet i 2022).

Mandag den 28. februar 2 muligheder: RenBåd kommer og orienterer om deres produkter eller vi ser en Film og griner sammen (SOS-amatører til søs). Nærmere information følger.

Foredrag af Dansk Søredningsselskab

Du er på vej på et togt med båden. Alt er tjekket og efterset og vejret er dejligt og bølgerne små – Køge. Bugt er dejlig.
Henunder aften tager strømmen og bølgerne til – det samme går vinde. Pludselig sætter motoren ud eller sejler flænses – du er helt alene i området og klokken er 22.30 – alt er mørkt.
Du ringer rundt og får fat i en herre, der beroliger dig, at han er ved dig om ca. 1 time – du har fået fat i DSRS.
Klokken 23.30 kommer et lys frem i mørket, gennem 2 meter høje bølger og hylende vind hører du en stemme der siger – ”så er vi ved dig” – er alt OK? Du bliver trukket i havn og alt ender lykkeligt.

Du har lige mødt hverdagens helte til søs – den maritime vejhjælp. Det er 330 frivillige på landsplan, der døgnet rundt – året rundt er på vagt for at hjælpe dig, når du kommer i problemer.
De er frivillige – men deres dyre udstyr og træning skal jo finansieres – så meld dig ind, for 550 Kr. per år – får du sikkerhed til søs. Andet er da for ”tosset”.

Se mere på dsrs.dk

Dansk Søredning gæstede Ishøj Sejlklub den 25.1 og en spændende aften blev fyldt med historier og ikke mindst disse gode råd:

  • Brug redningsveste
  • Alle ombord kan sejle båden – kan assistere
  • Oplad mobil og håndholdt VHF – hav opladere ombord
  • Hav GPS – kend din position
  • Hav styr på olie og dieselfiltre – er de skiftet
  • Brug Sejlsikkert App
  • Tjek bølgernes højde
  • Hav en lygte…når de er mørkt

Sidst når du er i nød/problemer – ring: 112 / 72 85 00 00 JRCC/ 27 60 11 10 DSRS.

Ishøj Sejlklub takker, Henrik Petersen og Sven Panduro – DSRS Køge, for deres foredrag.

Hvis du også vil møde dem og se deres udstyr på båden, så kom forbi Ishøj Sejlklub den 28. maj til vores jubilæum – så er de klar.

 

Godt nytår til alle medlemmer af Ishøj sejlklub

Bestyrelsen vil glæde sig til at ønske godt nytår til medlemmerne og være vært med en lille forfriskning søndag den 9. januar kl. 15.00.Pga. Corona vil dette foregå foran Juniorhuset på græsplænen.

Der vil også være mulighed for at stikke hovedet ind i Juniorhuset og se hvor langt Juniorafdelingen er nået med istandsættelse af huset.

Den anden mandag i måneden er der mulighed for at komme og få en snak med Bestyrelsesmedlemmerne. Vi vil være på 1. salen i Klubhuset mellem kl. 18.00 og 19.00 – så kom og få en snak.

Mandag den 17. januar fortsætter vi med vores kursus i tovværk, mød op – der er god plads på holdet og vi kan holde fin afstand til hinanden.
Kurset afholdes på første salen i Klubhuset.

Tirsdag den 25. januar kl. 19.30 kommer der en repræsentant fra Dansk Søredningsselskab og fortæller om deres arbejde – der vil være mulighed for at stille spørgsmål til repræsentanten. Der tages forbehold for aflysning pga. Corona.