Søg efter:
Hvad sker der i Ishøj sejlklub i juni 2024

Så er de fleste både kommet i vandet og Bestyrelsen ønsker alle en god sejler sæson, forhåbentlig uden for megen regn.

Sankthansaften

Søndag den 23. juni kl. ca. 17.00 tænder vi op for grillen foran Sejlerhuset, så hvis du har lyst så mød op til en hyggelig aften (medbring egen forplejning og drikkevarer). 

60+

60+ holder hyggesammenkomst mandag den 03. juni samt mandag den 17. juni kl.09.30.

Hvis du ikke har job eller andet så mød op, det er bestemt hyggeligt. Alle er velkomne.

Vi går nu i gang med at planlægge sommerens aktiviteter, alle forslag er velkomne.

Kølbådsafdelingen

Første distance sejlads afholdes søndag den 02. juni med skippermøde og morgenbrød kl. 08.30 i klubhuset.

Sejladsen starter ca. 10.30

Følgende datoer er reserveret til distance sejladser i 2024: den 22. juni samt den 17. august – skriv dem allerede nu i kalenderen.

Sejlerskolen

Prøve i praktisk sejlads vil blive afholdt sidst i juni først i juli.

Når vi ved hvem der skal op får de nærmere besked om hvilken dag det bliver.

Bestyrelsen

Bestyrelsen afholder bestyrelsesmøde mandag den 17. juni kl.17.00 på 1 salen i klubhuset.

Og traditionen tro kan man hvis man har noget man vil drøfte ris og ros eller gode forslag til aktiviteter, så mød op. Vi sider der for det samme.

Indbydelse til fælles (hygge)kapsejlads 2024

For medlemmer af Ishøj Sejlklub og Sydkystens Sejlklub

Distancesejlads ca. 11-15 sømil.

Der er planlagt en serie på 3 sejladser, med følgende planlagte datoer:

1. sejlads: søndag den 2. juni

2. sejlads: lørdag den 22. juni

3. sejlads: lørdag den 17. august (noget længere)

Alle tre sejladser tæller med til det endelige resultat. Man behøver ikke at deltage i alle tre sejladser, ligesom man sagtens kan tilmelde sig efter 1. eller 2. sejlads. 3. sejlads er samtidig klubmesterskab for medlemmer af Ishøj Sejlklub. Der vil i den forbindelse blive inviteret til fest om aftenen – mere derom senere.

Vi sejler efter reglerne – til grænsen, men aldrig over (alle vil gerne have deres båd hjem uden skrammer). Nøgleordene er spænding, sjov og hygge og alle med et rimeligt kendskab til søfartens regler kan deltage. Du har således ikke noget at frygte som ny sejler, men alt at vinde.

Der vil være et startgebyr på kr. 50,- pr. sejlads (3 for 100,-). Gebyret vil alene blive brugt til præmier.

Som handicap benyttes bådenes LYS-tal. Du behøver derfor ikke at have målebrev fra Dansk Sejlunion for at deltage. Kan vi ikke finde et LYS-tal for din båd, vil det blive fastlagt af kølbådsudvalget.

Brug af spiler/gennaker: Du bestemmer selv om du vil tilmelde dig med spiler/gennaker fra sejlads til sejlads, og du kan også vælge, i løbet af sejladsen, at sætte spiler/gennaker – så justerer vi bare dit LYS-tal inden vi udregner præmietiden. Startlinien vil være placeret uden for centerhavnen, og som kapsejladsmærker benyttes udlagte bøjer til start/mål linje, samt de faste mærker i bugten. På alle sejladserne SKAL ejeren af båden (mindst en af bådens ejere for både med flere ejere) være med som skipper. På denne måde er det klublivet der sættes i højsædet – og ikke det at få båden til at sejle hurtigt med en “lånt” besætning. OBS! Alle klubmedlemmer er ”ejer” af klubbens både.

Der arrangeres morgenbord kl. 8:30 i Ishøj Sejlklubs klubhus (tilmelding på mail til sblar1@gmail.com senest 2 dage før sejladsen af hensyn til indkøb). Ca. kl. 9.00 afholdes skippermøde, således at starten på sejladsen så vidt muligt kan ske kl. 10.30 (samlet start).

Tilmelding og -frist: Tilmelding på mail til sblar1@gmail.com, eller på tilmeldingsliste i Ishøj Sejlklubs klubhus på Hummeren, senest to dage før sejladsen.

God vind

Kølbådsudvalget

Henrik Wolsing Jensen
Poul Erik Sloth Andersen
Peter Gram
Søren Larsen