50 års jubilæumsarrangement

Årets skelsættende begivenhed i Ishøj Sejlklub bliver 50 års jubilæet, hvor alle er inviteret til arrangementer, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for den 28. maj 2022!

Der vil være arrangementer hele dagen, for børn, voksne samt barnlige sjæle – programmet ser således ud:

Kl. 10: Åbning ved formanden …. GRATIS aktiviteter hele dagen

Kl. 13 – 14: Den officiel fejring med tilhørende reception starter. Arrangementet vil blive afholdt i festteltet på pladsen udenfor klubbhuset, med glass champagne og chokolader. Vi vil have fornøjelse at Ishøj Kommunes borgmester Merete Amdisen og 1. Viceborgmester og Formand for Kultur og Fritidsudvalget Pia Skourup kommer og fejrer vores 50 års jubilæum sammen med os. Alle medlemmer er velkomne til at komme forbi.

Kl. 10 – 16: Juniorerne åbner døre op, så man kan prøve at sejle på jole simulator eller på en rigtig jolle, der kommer gratis popcorn og slush-ice til alle børn, hoppeborg og meget mere.

Kl. 11 – 14: Der kommer Dansk Søredningsselskab i deres båd og fortæller om deres arbejde, man vil også kunne prøve at sejle med dem

Kl. 11 – 14: Alle børn, unge og voksne kan prøver deres krafter med at ‘gå på vandet’ – der kommer watrebaltz

Kl. 11 – 13: Alle voksne vil have mulighed for at afprøve sin indre kaptajn ombord på én af vore skolebåde

KL. 18 – Festmiddag – kun for klubmedlemmer og inviterede gæster: tilmelding til festmiddag. Udover dejlig mad og drikke i løbet af aften, byder aftenen på underholdning – der kommer live band og spiller musik, vi har forberedt masser konkurrencer med dejlige præmier.

Har du mod på at give en hjælpende hånd, så tøv ikke med at kontakte os, vi har brug for alle mand på dæk.

Tilmelding til Festmiddag